Ο Μεριά θέλει Ολυμπιακό και επιστρέφει!

Σε ρεπορτάζ τους οι Τυνήσιοι επιμένουν πως ο Μεριά χάλασε τη μεταγραφή του στη Αλ Ντουχαΐλ και επανέρχεται για τους Πειραιώτες.

Ο Μεριά θέλει Ολυμπιακό και επιστρέφει!

Ο Γιασίν Μεριά είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ήταν η επίσημη ανακοίνωση από την πειραϊκή ΠΑΕ. Τα τερτίπια, ωστόσο της Σπορτίφ Σφαξιέν χάλασαν τη μετακίνηση του Τυνήσιου στόπερ στους «ερυθρόλευκους», ο οποίος μάλιστα ήταν πανευτυχής που θα συνέχιζε την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Ο παίκτης έφυγε από την Ελλάδα και είχε ταξιδέψει στη Ρώμη. Την ίδια ώρα στην Τυνησία επέμεναν πως το μπάσιμο της Αλ Ντουχαΐλ, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Ναμπί Μααλούλ, ομοσπονδιακός τεχνικός της Τυνησίας ήταν ο λόγος που χάλασε τη μεταγραφή του Μεριά στον Ολυμπιακό.

Η Σφαξιέν σίγουρα κάτι παραπάνω επιδίωξε να εισπράξει από την ομάδα του Κατάρ, αλλά ο παίκτης από την πλευρά του δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Δημοσιεύματα στην Τυνησία αναφέρουν πως ο Γιασίν Μεριά δεν έχει κλείσει την πόρτα στον Ολυμπιακό. Αντίθετα είναι σε επαφή με τους «ερυθρόλευκους», ενώ φέρεται να έχει έρθει σε ρήξη με τη Σφαξιέν την οποία δεν ακολούθησε στην προετοιμασία της.

Οι Τυνήσιοι γράφουν πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν από εκεί που σταμάτησαν. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό αν και στην Τυνησία αναφέρουν πως θα καταβάλλει ένα ποσό της τάξης των 2,3 εκατ. ευρώ, ενώ θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης. Είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση και αν όντως χάλασε τη μεταγραφή του στην Αλ Ντουχαΐλ τότε θα υπάρξει εξέλιξη στο θέμα.