Ιωνικός: Στην εθνική Συρίας ο Άοσμαν

Ο Άιας Άοσμαν, ο οποίος κάνει εξαιρετικά ματς με τη φανέλα του Ιωνικού κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Συρίας.

Ιωνικός: Στην εθνική Συρίας ο Άοσμαν

Στην εθνική ομάδα της Συρίας κλήθηκε ο Άιας Άοσμαν, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν με τη φανέλα του Ιωνικού. Ο 26χρονος κλήθηκε για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Νότια Κορέα (7/10) και το Λίβανο (12/10).

Θυμίζουμε πως ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Ιωνικού έχει υποχρεώσεις επίσημες στη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο λόγος φυσικά για τον έμπειρο μέσο Ρομαό, ο κλήθηκε, ενόψει των αγώνων με το Κονγκό, στις 9 και 12 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, στο Κατάρ.

«Στην Εθνική ομάδα της Συρίας κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άιας Άοσμαν. Ο 26χρονος διεθνής άσος, θα ενσωματωθεί σήμερα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Συρίας, για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Νότια Κορέα (7/10) και το Λίβανο (12/10). Ο Άιας Άοσμαν, είναι διεθνής 13 φορές με την Εθνική Συρίας έχοντας και 2 γκολ.

Θυμίζουμε πως στην Εθνική ομάδα τoυ Τόγκο κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αλεξί Ρομαό, ενόψει των αγώνων με το Κονγκό, στις 9 και 12 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, στο Κατάρ», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός για Άοσμαν και Ρομαό.