Το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την τραγωδία των Τεμπών

22 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία των Τεμπών όταν έξι παιδιά - φίλοι της ομάδας του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα. Το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την τραγωδία των Τεμπών

Σήμερα συμπληρώνονται 22 χρόνια από την τραγωδία στην κοιλάδα των Τεμπών, εκεί όπου έξι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όταν το λεωφορείο που επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα μετά από σύγκρουση με διερχόμενο φορτηγό.

ΠΑΟΚ για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Ο χρόνος δεν προσπερνά, σταματά»

«Ξημερώματα 4ης Οκτωβρίου του 1999, ο χρόνος σταματούσε. Εξι νεαρά παιδιά πλήρωσαν με το ίδιο τους το αίμα, την ίδια τους τη ζωή, την αγάπη τους για τον Π.Α.Ο.Κ. Για το ποδόσφαιρο. Για την παρέα.

Εκείνο το ξημέρωμα, σαν σήμερα πριν 22 χρόνια, η «ασπρόμαυρη» οικογένεια θρηνούσε. Ένα μαύρο, κατάμαυρο, ξημέρωμα, ίδιο με το χρώμα του συλλόγου.
Ζωή και θάνατος.
Χαρά και θλίψη.
Άσπρο και μαύρο.

22 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών

Οι λέξεις που γράφτηκαν, πάνω στο μνημείο τους, πρέπει να γίνουν μάθημα ζωής για όλους: “Η αγάπη τους για τον Π.Α.Ο.Κ., τους έφερε εδώ, τους άφησε εδώ και συνέχισε παραπέρα…”», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης και πρώην άσος φυσικά και αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ για την τραγωδία των Τεμπών.