ΟΦΗ: Μπήκε ο Ναμπί στην αποστολή για ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του Αντίλ Ναμπί μετά από μακροχρόνια απουσία ήταν το στοιχείο που χαρακτήρισε τη συγκρότηση της αποστολής του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού (3/10) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΟΦΗ: Μπήκε ο Ναμπί στην αποστολή για ΠΑΟΚ

Με τον Αντίλ Ναμπί να επιστρέφει στην αποστολή του ΟΦΗ μετά από πολύμηνη απουσία, ολοκληρώθηκε σήμερα (2/10) η προετοιμασία της κρητικής ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άγγλος μέσος προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα και πλέον βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή Νίκου Νιόπλια για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή (3/10) στις 18:15 στο «Γεντί Κουλέ».

Η σαββατιάτικη (2/10) προπόνηση, στην οποία δεν συμμετείχαν οι Μπρους Καμάου, Φελίπε Γκαγιέγος και Πραξιτέλης Βούρος λόγω ίωσης, περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης, τακτική και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν για μία ακόμα ημέρα οι Μιγκέλ Μεγιάδο, Τζον Τοράλ, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης. Από την πλευρά του ο Λουκ Καστάινος έκανε θεραπεία.

Στη 18μελή αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Νιόπλια συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Λυμπεράκης, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Νέιρα, Φαν Ντούινεν, Ναμπί, Διαμαντής, Ντουρμισάι, Γιαννούλης, Γρίβας, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης.