«Καίει» η αποσυμφόρηση του ρόστερ

Εμενίκε και Ίγκορ έκαναν την αρχή, αλλά ακόμα χρειάζεται αρκετή δουλειά για να φύγουν συμβόλαια που δεν υπολογίζονται.

«Καίει» η αποσυμφόρηση του ρόστερ

Η ενίσχυση της ομάδας είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο απ’ όλα αν και στον Ολυμπιακό έχουν γίνει ήδη έντεκα μεταγραφές και δύο επιστροφές δανεικών ποδοσφαιριστών. Μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου είναι βέβαιο πως θα πραγματοποιηθούν κι άλλες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Τους «ερυθρόλευκους», όμως, τους απασχολεί πολύ και η αποσυμφόρηση του ρόστερ. Ήδη την Τρίτη βρέθηκε η φόρμουλα να αποχωρήσουν από το σύλλογο οι Εμενίκε και Ίγκορ Σίλβα. Το συμβόλαιο του πρώτου λύθηκε, ενώ ο δεύτερος την Τετάρτη θα ταξιδέψει στην Κύπρο να κλείσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Με αυτούς τους δύο σαφώς και δεν λύνεται το πρόβλημα του Ολυμπιακού, αφού υπάρχουν ακόμα αρκετές περιπτώσεις που ψάχνει τρόπο για να τους ξεφορτωθεί. Για τους Πειραιώτες είναι πολύ σημαντικό να βγάλουν από πάνω τους βαριά συμβόλαια όπως για παράδειγμα του Οτζίτζα, ενώ παράλληλα αναζητείται λύση και με τους υπόλοιπους που βρίσκονται στο Ρέντη.

Μη ξεχνάμε πως ο αριθμός των «κομμένων» θα μεγαλώσει από τις 27 Ιουλίου και μετά. Δηλαδή με την επιστροφή της ομάδας από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα κοπούν τουλάχιστον τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές.