Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά δίδυμο στόπερ οι Σάρλια, Πούγγουρας, κόντρα στον Ολυμπιακό

Απόντων των θεωρητικά βασικών Βέλεθ και Σένκεφελντ, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί για πρώτη φορά με δίδυμο στόπερ τους Σάρλια και Πούγγουρα κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά δίδυμο στόπερ οι Σάρλια, Πούγγουρας, κόντρα στον Ολυμπιακό

Στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται πυρετωδώς για το εκτός έδρας σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3/10-20.30). Αναμέτρηση που έρχεται σε συνέχεια του πράσινου θριάμβου κόντρα στον Βόλο, αλλά με σαφώς αυξημένο συντελεστή δυσκολίας. Πρόκειται για το πιο απαιτητικό ματς της σεζόν, στην έδρα του πρωταθλητή και πρωτοπόρου, στο οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του καλούνται εκτός των άλλων να ξεπεράσουν το ντεζαβαντάζ των απουσιών στα μετόπισθεν.

Ο Μπάρτ Σένκεφελντ δεν έχει επανέλθει ακόμα στην αγωνιστική δράση, κάτι που αναμένεται να συμβεί αμέσως μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Ο Φραν Βέλεθ που ξεκίνησε και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας στα δύο πρώτα για παρτενέρ τον Ζβόνιμιρ Σάρλια και στα δύο επόμενα τον Αχιλλέα Πούγγουρα, είναι επίσης τραυματίας.

Έτσι, ο κόουτς Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει ως δίδυμο στόπερ τους Σάρλια και Πούγγουρα. Δύο παίκτες που δεν έχουν παίξει μαζί σε επίσημο ματς και θα πρέπει να το κάνουν στην αναμέτρηση όπου θεωρητικά η άμυνα του Παναθηναϊκού θα δεχθεί την περισσότερη πίεση από κάθε άλλη αναμέτρηση στη φετινή περίοδο.