AEK: Ειλλημένη απόφαση για νέο χειρουργείο του Γαλανόπουλου

Ο Κώστας Γαλανόπουλος θα ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου για ν' αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στον χόνδρο του αστραγάλου του, αφού συμφωνήθηκε με το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ την επέμβαση του ν' αναλάβει ο Ολλανδός ειδικός Νικ Φαν Ντάικ

AEK: Ειλλημένη απόφαση για νέο χειρουργείο του Γαλανόπουλου

Οι πληροφορίες που συνέκλιναν, εδώ και μέρες, ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος θα περάσει, εκ νέου, την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού στον αστράγαλό του επιβεβαιώθηκαν.

Ο παίκτης και το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ συμφώνησαν στη ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος, που ταλαιπωρεί τον διεθνή μέσο εδώ και 21 μήνες (από το Δεκέμβρη του 2019).

Μάλιστα την επέμβαση θ' αναλάβει ο ειδικός σε τέτοιου είδους θέματα, που αφορούν αστραγάλους, Ολλανδός ιατρός Νικ Φαν Ντάικ.

Από κοινού, πάντως, με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου, με τον οποίο τους συνδέει φιλική σχέση.

Ο Φαν Ντάικ εξέτασε τον Γαλανόπουλο επί ελληνικού εδάφους, προ ημερών, (αφού ήταν στην Αθήνα λόγω κάποιου συνεδρίου) ώστε να έχει πλήρη εικόνα του ιστορικού και της κατάστασης του ποδοσφαιριστή.

Πλέον απομένει ν αποφασιστεί αν θα γίνει στην Ολλανδία ή στην Ελλάδα, η εγχείρηση.

Ο συγκεκριμένος ιατρός είχε ασχοληθεί χειρουργήσει και τον Ιωάννη Παπαπέτρου του Παναθηναϊκού και τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ.

Στο παρελθόν έχει ωφελήσει με τις τεχνικές του αθλητές παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Μάρκο Φαν Μπάστεν, αλλά και λιγότερο διάσημα άτοιμα.

Έτοιμος ο Μάνταλος για το Αγρίνιο, ατομικό ο Άμραμπατ

Από εκεί και πέρα ο Πέτρος Μάνταλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Άμραμπατ ακολούθησε το δικό του ατομικό πρόγραμμα, καθώς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είχε απουσιάσει από το ντέρμπι στην Τούμπα, λόγω θλάσης που υπέστη στον αριστερό τετρακέφαλο κόντρα στη Λαμία.