ΟΦΗ: Οι τραυματίες ενόψει ΠΑΟΚ, εκτός με Παναθηναϊκό ο Πασαλίδης

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ουσιαστικά από την Τετάρτη (29/9) την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.

ΟΦΗ: Οι τραυματίες ενόψει ΠΑΟΚ, εκτός με Παναθηναϊκό ο Πασαλίδης

Ευχάριστα τα νέα της προπόνησης της Τετάρτης για τον Νίκο Νιόπλια. Ο κόουτςτου ΟΦΗ είδε τους Απόστολο Διαμαντή και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να προπονούνται κανονικά. Έτσι υπολογίζονται για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο τελευταίος (Πασαλίδης) που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Επομένως είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου δεδομένα είναι εκτός ο Λάμπρου λόγω συμφωνίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Με τους Απόστολο Διαμαντή και Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/10, 18:15) με τον ΠΑΟΚ.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής πάσας και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Juan Neira, με τον Luc Castaignos να κάνει θεραπεία, ενώ οι Miguel Mellado, Jon Toral και Πασχάλης Στάικος συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Bruce Kamau δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (30/9), στις 10:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης (29/9).