ΟΦΗ: Συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να μην παίξει ο δανεικός Λάμπρου

Παρά πολλά τα προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟΚ, με τον τεχνικό Νίκο Νιόπλια να μην υπολογίζει και στον Λάμπρου, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τους Θεσσαλονικείς αλλά υπάρχει συμφωνία να μην παίξει κόντρα στην ομάδα του Λουτσέσκου.

ΟΦΗ: Συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να μην παίξει ο δανεικός Λάμπρου

Ο Λάμπρου, ο ακραίος επιθετικός του ΟΦΗ δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Αποκτήθηκε ως δανεικός από τους Θεσσαλονικείς και αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ των δυο ΠΑΕ. Έτσι ο Νιόπλιας δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στον αγώνα της Κυριακής (3/10).

Στο μεταξύ οι Τοράλ, Ναμπί, Μεγιάδο θα είναι έτοιμοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και δεν υπολογίζονται για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τα προβλήματα όμως δεν είναι μόνο αυτά αφού στα Γιάννινα ο Πασαλίδης τραυματίστηκε και συμπλήρωσε κάρτες ενώ με προβλήματα επέστρεψαν και οι Νέιρα, Διαμαντής.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/9) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο ακολούθησε κανονικά ο Adil Nabi, περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις τεχνικής, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (27/9) ματς, έκαναν αποθεραπεία, με την προπόνηση για τους υπόλοιπους να περιέχει παιχνίδι μικρών σχέσεων, τελικό παιχνίδι και τρεξίματα φυσικής κατάστασης.

Αποθεραπεία έκαναν οι Juan Neira, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Απόστολος Διαμαντής και Bruce Kamau. Ο Luc Castaignos ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι Jon Toral, Miguel Mellado, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (29/9), στις 10:00».

Στο μεταξύ, στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργου Σίμου, βρίσκονται για μια ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής.

Κλήθηκαν για για τους εκτός έδρας αγώνες με τη Λευκορωσία, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 και την Κύπρο, στις 12 Οκτωβρίου 2021, οι οποίοι διεξάγονται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 (2021-2023).

.