Άρης: Μαγνητική την Τρίτη (28/9) για Γκάμα και Μαντσίνι

Δύο από τους σκόρερ του Άρη στη νίκη επί του Ατρόμητου (1-3), Μαντσίνι και Γκάμα θα υποβληθούν σήμερα σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους. 

Άρης: Μαγνητική την Τρίτη (28/9) για Γκάμα και Μαντσίνι

Ο Άρης πέρασε από το Περιστέρι με το ευρύ 3-1 και έχει πλέον θετικό πρόσημο στη βαθμολογία, φτάνοντας τον Ατρόμητο που έχει μείνει στον ένα βαθμό.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους «κίτρινους» αλλά λίγο αργότερα, στο 23ο λεπτό έπεσε στο έδαφος λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Αργεντίνος δοκίμασε το πόδι του, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει κι έτσι αντικαταστάθηκε από τον Ματέο Γκαρσία.

Δεν ήταν μόνο ο Μαντσίνι που αποχώρησε τραυματίας όμως. Συγκεκριμένα, ο Μπρούνο Γκάμα ευστόχησε από την άσπρη βούλα αλλά μετά την εκτέλεση αισθάνθηκε ένα τσίμπημα στον τετρακέφαλο και αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά.

Αμφότεροι θα υποβληθούν την Τρίτη (28/9) σε μαγνητική εξέταση έτσι ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς τους. Πάντως αν δεν προλάβουν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League.