«Δίνει τον Ζοέλ στον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα από το Μαρόκο στέλνει τον επιθετικό της Κρουζέιρο στους Πειραιώτες. Τι γίνεται με τον Αχμέντ Χασάν.

«Δίνει τον Ζοέλ στον Ολυμπιακό»

Σε πρώτο πλάνο για την επίθεση του Ολυμπιακού είναι ο Αχμέντ Χασάν. Οι Πορτογάλοι επιμένουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση πάει πολύ καλά, όμως, ακόμα γίνονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ολυμπιακός και Μπράγκα συζητούν για τον Αιγύπτιο επιθετικό, ενώ η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί είναι πως θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα.

Τη στιγμή που ισχύουν όλα αυτά για τον Αχμέντ Χασάν ήρθε ξανά στην επικαιρότητα το όνομα του Ζοέλ Ταγκό. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Maghrib Foot» αναφέρει πως η Γουιντάντ Κασαμπλάνκα τα έχει βρει με την Μαρίτιμο προκειμένου να «σπάσει» ο δανεισμός του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος δεσμεύεται γι’ ακόμα ένα χρόνο με συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι η Κρουζέιρο. Στη βραζιλιάνικη ομάδα ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, η οποία μάλιστα έχει ως προτεραιότητα να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Ζοέλ δεν είναι καινούριο στο μεταγραφικό σκηνικό του Ολυμπιακού, όμως, πιο ψηλά στις προτιμήσεις φαίνεται πως είναι ο Χασάν. Στο λιμάνι, ωστόσο πρέπει να έχουν και μία εναλλακτική σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με τον Αιγύπτιο επιθετικό.