Γρηγορίου: Χρειάζεται και τύχη...

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, εκτίμησε ότι έλειψε η τύχη στην ομάδα του, τόσο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όσο και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος γενικότερα, ενώ στάθηκε στις πολλές απουσίες.

Γρηγορίου: Χρειάζεται και τύχη...

Ο πρώτος πόντος συγκομιδής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League δεν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή της Λαμίας Μιχάλη Γρηγορίου, αφού χάθηκαν άλλοι δύο με το γκολ της ισοφάρισης του Παναιτωλικού στο 90'.

Έτσι που εκτίμησε ότι η τύχη έλλειψε από την ομάδα του στα πρώτα τέσσερα φετινά παιχνίδια της, μιλώντας στην Cosmote TV.

Εξάλλου δήλωσε σίγουρος ότι με την επιστροφή των τραυματιών θα βελτιωθεί η κατάσταση:

«Όταν φτάνεις στο 89ο λεπτό και είσαι μπροστά στο σκορ, εκτός από συγκέντρωση και όλα τα άλλα, χρειάζεσαι και τύχη. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος η τύχη δεν ήταν μαζί μας.

Με αλχημείες, γιατί είχαμε 18 παίκτες, αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες σε άλλες θέσεις, δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και ελπίζουμε όταν επιστρέψουν οι τραυματίες να είμαστε όπως θέλουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι στο τέλος παίρνεις αυτό που αξίζεις με διάφορες διακυμάνσεις στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να τα έχουμε καλά με τους εαυτούς μας και να δίνουμε το καλύτερο δυνατό. Τότε στο τέλος θα πάρεις αυτό που σου αναλογεί», είπε.

Όσο για τον νεαρό Τρούμπουλο, που χρησιμοποίησε στα χαφ, σχολίασε: «Ο προπονητής θα πρέπει να παίρνει την ευθύνη και το ρίσκο. Εγώ δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να το κάνω.

Είναι ένα παιδί που το είχα δει στην ομάδα Νέων, έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι, μόλις τελείωσε το λύκειο και του εύχομαι να είναι υγιής και να κάνει την καριέρα που φαίνεται ότι θα κάνει».