Ιωαννίδης για Ολυμπιακό: «Θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη νίκη των «πράσινων» κόντρα στον Βόλο.

Ιωαννίδης για Ολυμπιακό: «Θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη» (vid)

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά τη νίκη με 5-1 επί του Βόλου, μίλησε για την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι σημαντικό πως βγήκαν στο γήπεδο όλα όσα σχεδιάσαμε για να αντιμετωπίσουμε την συγκεκριμένη ομάδα.

Όλοι μας παίξαμε με βάση το πλάνο προκειμένου να φτάσουμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Λειτούργησαν καλά όλες οι γραμμές.

Παναθηναϊκός – Βόλος 5-1: Γιοβάνοβιτς: «Μας πλήγωσαν πολύ οι δύο ήττες» (vid)

Εγώ με τον Καρλίτος τα πάω πολύ καλά και νιώθω πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο στην γραμμή κρούσης. Αυτό δεν φάνηκε μόνον στο σημερινό παιχνίδι αλλά το έχουμε δείξει στα φιλικά αλλά σε κάποια από τα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας.

Έχουμε καλή χημεία στην επίθεση, όχι μόνον με τον Καρλίτος αλλά και με τους άλλους τρεις επιθετικούς της ομάδας…

Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1 : «Ξέσπασε» με καλό ποδόσφαιρο (highlights)

Από αυτή τη στιγμή στο μυαλό όλων μας είναι στο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής. Θα πάμε εκεί να κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτό που μπορούμε καλά έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι, αυτός θα είναι ασφαλώς και στο ματς με τον Ολυμπιακό..» είπε ο Φώτης Ιωαννίδης.