Παναθηναϊκός – Βόλος 5-1: Γιοβάνοβιτς: «Μας πλήγωσαν πολύ οι δύο ήττες» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο και τη νίκη της ομάδας του, στάθηκε στις δύο διαδοχικές ήττες που όπως είπε...πλήγωσαν τον ΠΑΟ.

Παναθηναϊκός – Βόλος 5-1: Γιοβάνοβιτς: «Μας πλήγωσαν πολύ οι δύο ήττες» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε πως «πλήγωσαν» τον Παναθηναϊκό οι δύο προηγούμενες ήττες, όμως βοήθησαν τους παίκτες οι φίλαθλοι στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» καθώς από το ξεκίνημα έδωσαν σημάδια εμπιστοσύνης στην ομάδα έτσι ώστε αυτή να φτάσει σε αυτό το σκορ.

«Μας πλήγωσαν πολύ οι δύο ήττες που είχαν προηγηθεί. Φάνηκε στη διάθεση των παικτών απέναντι σε έναν αντίπαλο που μέχρι τώρα ίσως και να έχει παίξει το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα.

Μπορώ να πω ότι ο πληγωμένος μας εγωισμός λειτούργησε καλά…

Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1 : «Ξέσπασε» με καλό ποδόσφαιρο (highlights)

Βάλαμε εύκολα γκολ στο ξεκίνημα κι αυτό μας βοήθησε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής στον Παναθηναϊκό ξέρει πολύ καλά πως δεν έχει χρόνο. Καλούμαστε να μάθουμε πράγματα από τις νίκες αλλά και από τις ήττες που έχουμε κάνει..

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ και παρά τα άσχημα αποτελέσματα που προηγήθηκαν, έδωσε στην ομάδα θετική ενέργεια με την συμπαράστασή του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα…», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός – Βόλος 5-1: Αμπασκάλ: «Δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ»