Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2: Αποθεώθηκε ξανά ο Μαρτίνς από οπαδούς που βρέθηκαν στην Τρίπολη

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στην Τρίπολη παρά την απαγόρευση.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2: Αποθεώθηκε ξανά ο Μαρτίνς από οπαδούς που βρέθηκαν στην Τρίπολη

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς τραγουδώντας ρυθμικά το όνομα του. Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας με αυτόν τον τρόπο εξέφρασαν τη στήριξη τους στον Πορτογάλο προπονητή σε μία περίοδο που ασκείται μεγάλη πίεση στην ομάδα του Πειραιά.

Στην Τρίπολη σημειώθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό. Στις κερκίδες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" δεν υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά παρόλα αυτά κάποιοι ταξίδεψαν στην Τρίπολη και βρέθηκαν εκτός γηπέδου. Το είχαν κάνει και στη Λαμία, το έκαναν και στην Αρκαδία.

Οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας που ήταν εκτός γηπέδου φώναξαν και πάλι ρυθμικά το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ακούστηκε δυνατά το όνομα του Πορτογάλου, ο οποίος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Μπορεί η ομάδα του Πειραιά να μην έχει κάνει πειστικές εμφανίσεις, αλλά οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή που διανύει την τέταρτη σεζόν στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Ο Πέδρο Μαρτίνς σε μία δύσκολη και πιεστική περίοδο αποθεώνεται από τον κόσμο που τον στηρίζει θεωρώντας ότι θα αλλάξει η εικόνα του Ολυμπιακού.