Οριστικά παρελθόν ο Εμενίκε

Επιβεβαίωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι λύθηκε το συμβόλαιο του Νιγηριανού επιθετικού και πλέον αποτελεί παρελθόν για τους Πειραιώτες.

Οριστικά παρελθόν ο Εμενίκε

Εδώ και δύο ημέρες τα Μέσα της Τουρκίας μεταδίδουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεμπερδέψει με τον Εμάνουελ Εμενίκε. Από το Σάββατο το fosonline.gr σας έχει γράψει ότι οι Πειραιώτες βρήκαν τον τρόπο να απαλλαγούν από τον Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα, ενώ από τον Ιανουάριο είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Λας Πάλμας.

Με επίσημη ενημέρωση της η πειραϊκή ΠΑΕ επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω κάνοντας γνωστό πριν λίγο πως το συμβόλαιο του Εμάνουελ Εμενίκε λύθηκε και πλέον ο ποδοσφαιριστής δεν ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ήταν ένας μεγάλος βραχνάς για την ομάδα του Πειραιά και τελικά κατάφερε να απαλλαγεί από τον Εμενίκε. Ο Νιγηριανός, μάλιστα είναι από τους μοναδικούς «κομμένους» που δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Ρέντη από τις 25 Ιουνίου όταν και ξεκίνησαν προπονήσεις όλοι όσοι δεν υπολογίζονται. Να σημειώσουμε πως το τελευταίο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 28 Οκτωβρίου.