Προς συμφωνία με Κάναντι

Κοντά στην ανανέωση συνεργασίας, η ομάδα του Περιστερίου, με τον Αυστριακό τεχνικό. 

Προς συμφωνία με Κάναντι
eurokinissi

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Νταμίρ Κάναντι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό πλέον οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια, καθώς υπάρχει κοινό σημείο επαφής στους περισσότερους τομείς, μετά και τις διαπραγματεύσεις που έχουν προηγηθεί όλο αυτό το διάστημα.

Η ομάδα του Περιστερίου προσπαθεί -κόντρα σε όσα λέγονται και ακούγονται, περί φυγής του- να δέσει τον Αυστριακό προπονητή και το κλίμα είναι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση. Η παραμονή του στον πάγκο του «αστεριού» αναμφίβολα θα συνιστά επιτυχία, διότι υπάρχουν αρκετές σειρήνες από το εξωτερικό για χάρη του. Μέχρι όμως να έχει happy end το σίριαλ απομένουν μερικά επεισόδια.

Ουσιαστικές εξελίξεις θα σημειωθούν αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, μετά το ματς με τον Πανιώνιο, όταν και αναμένεται να αφιχθεί για τρίτη φορά στη χώρα μας (για το ίδιο θέμα) ο ατζέντης του Κάναντι. Ως εκ τούτου σε λίγες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και θα γνωρίζουμε την κατάληξη των συζητήσεων του τελευταίου τριμήνου.

Πηγή : atromitistas.gr