Ολυμπιακός: Αναπληρωματικός στην Λουκέρνη μέχρι στιγμής ο Τσούμιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς που παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Λουκέρνη, δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει φανέλα βασικού στην ελβετική ομάδα.

Ολυμπιακός: Αναπληρωματικός στην Λουκέρνη μέχρι στιγμής ο Τσούμιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς δεν βρήκε χώρο στον Ολυμπιακό και ξαναέφυγε δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού για να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Πέρσι πήγε στην Σπόρτινγκ Χιχόν στη Β’ Ισπανίας και στα τελειώματα του φετινού Αυγούστου μετακόμισε στην Ελβετία για λογαριασμό της Λουκέρνης.

Προς το παρόν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα περίμενε ο Σέρβος εξτρέμ, καθώς δεν έχει κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ώστε να του δώσει φανέλα βασικού.

Μέχρι στιγμής ο Τσούμιτς έχει βρεθεί σε τρία παιχνίδια μέσα στον Σεπτέμβριο με την Λουκέρνη.

Στα δύο μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και στο ένα που ήταν και το θεωρητικά πιο εύκολο (αγώνας Κυπέλλου απέναντι στην Μπουχς, ομάδα β’ κατηγορίας) είδε το όνομά του στην ενδεκάδα, αλλά αντικαταστάθηκε στο 70’.

Στα άλλα δύο είχε μπει αλλαγή στο 66’ (με την Γκρασχόπερς) και στο 60’ (με την Σιόν).

Σύμφωνα με τα ελβετικά ΜΜΕ, ο Τσούμιτς δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στο κλίμα της Λουκέρνης. Ωστόσο, εμφανίζονται σίγουροι οι Ελβετοί δημοσιογράφοι ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί στην ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος, καθώς η ποιότητά του είναι υψηλότερη από τους εξτρέμ που διαθέτει η νυν ομάδα του.

Απλώς αυτό που θέλει ο Τσούμιτς είναι λίγο χρόνο ακόμη, καθώς δεν έχει μάθει στο 100% το παιχνίδι των συμπαικτών του.