ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΕΝΚ: Φουλ τακτική στο Γκενκ

Και άμυνα, και επίθεση από τον Πέδρο Μαρτίνς στο πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης. Μεγάλο μέρος του προγράμματος ο Κούτρης, που είναι πιθανό να επιστρέψει στο αυριανό φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΕΝΚ: Φουλ τακτική στο Γκενκ

Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» στο Γκενκ. Το πρώτο... ημίχρονο «παίχτηκε» το πρωί, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει ξανά μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής.

Και στην αμυντική και στην επιθετική λειτουργία έδωσε έμφαση ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στο φιλικό με την Έουπεν διαπίστωσε ότι υπήρχε ένα «θέμα» με τα τελειώματα φάσεων και για αυτό το λόγο θα δουλέψει αρκετά τις επόμενες μέρες πάνω και σε αυτό το κομμάτι.

Ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, με βάση τις μετρήσεις που γίνονται από τον διατροφολόγο Ερνάνι, ακολούθησαν ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα και έκαναν κάτι σαν αποφόρτιση.

Η σημαντικότερη είδηση πάντως έρχεται από τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος όσο περνούν οι μέρες ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Το πρωί ακολούθησε πολύ μεγάλο μέρος από το κανονικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμη και αύριο αγωνιζόμενο στο φιλικό με την Σιντ Τρούιντεν. Αυτό λογικά θα ξεκαθαρίσει αύριο το πρωί.

Το ραντεβού του Μαρτίνς με τους παίκτες του είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 στο προπονητικό κέντρο της Γκενκ.