Ιωνικός: Μυϊκό σπασμό έπαθε ο Καμπράλ

Ο Τζέρσον Καμπράλ τέθηκε εκτός προπόνησης σήμερα (24/9)λόγω μυϊκού σπασμού, που υπέστη στην προθέρμανση του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Πέμπτη (23/9)

Ιωνικός: Μυϊκό σπασμό έπαθε ο Καμπράλ

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ιωνικού εν όψει της επικείμενης εκτός έδρας αναμέτρησής του με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Την Παρασκευή (24/9) ο Τζέρσον Καμπράλ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υποβλήθηκε σε εξέταση, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί μυϊκό σπασμό.

Έτσι, άρχισε θεραπεία, την οποία συνεχίζει και ο Ρεϊνάλντο Λένις (υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο παιχνίδι με τον Άρη). Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γκοτσούλιας, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εκείνο της Φυλής.

Το Σάββατο (25/9) το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανόλευκων» θα υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού κι εν συνεχεία θα διεξαχθεί πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Φυλής.