Κωστούλας: «Ήταν... λίγος ο Κουμπαράκης στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διαιτησία του Κουμπαράκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Κωστούλας: «Ήταν... λίγος ο Κουμπαράκης στο ματς με τον ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στο «Metropolis» παραχώρησε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος μίλησε για την ομάδα του, για το 1-2 από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη διαιτησία του Κουμπαράκη, χαρακτηρίζοντας «λίγο» τον ρέφερι που σφύριξε την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του βορρά».

Συγκεκριμένα:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία καλή παρουσία στο γήπεδο. Η ισοπαλία θεωρώ πως θα ήταν πιο δίκαιη. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες επιβάλλονται μέσα στο γήπεδο. Επιβάλλονται και με το μέγεθός τους και όχι με την εμφάνισή τους. Εννοώ με το μέγεθος συνολικά ως ομάδα. Οπως και οι άλλες μεγάλες ομάδες. Είναι 'βαριά' η φανέλα»

Για την κίνηση του Αναστασίου να φύγει διαμαρτυρόμενος πριν από τη λήξη του ημιχρόνου: «Το ανάποδο πλάγιο ήταν ένα από τα δεκάδες λάθη που έκανε ο Κουμπαράκης. Δεν έπαιξε 50-50 αλλά η πλάστιγγα έγερνε πολύ. Έγινε αυτό το πλάγιο μπροστά του (σ.σ. του Αναστασίου), αγανάκτησε και σηκώθηκε και έφυγε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Θέλω να πιστεύω πως δεν τον έβαλε κάποιος (σ.σ. τον Κουμπαράκη). Θα είναι λάθος να κατηγορούμε διοικήσεις άλλων ομάδων. Πολλές φορές οι διαιτητές που δεν έχουν την κατάλληλη ψυχολογία ή την ακεραιότητα, σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων ομάδων για να είναι σίγουροι. Ήταν λίγος σαν διαιτητής και προσπάθησε να δώσει το κάτι παραπάνω τον ΠΑΟΚ για να μην... τσαντιστεί. Έτσι κάνουν με κάθε «μεγάλο», όπως την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Για να είσαι καλός διαιτητής πρέπει να έχεις και έναν δυνατό χαρακτήρα και να μπορεί να σταθεί στις συνθήκες ενός αγώνα. Αλλά δεν το έχουν όλοι».

Για τον Κλάτενμπεργκ: «Εγώ είμαι μπερδεμένος από τον Κλάτενμπεργκ. Δεν ασχολούμαι πολύ με τη διαιτησία. Είμαι πάντως πολύ μπερδεμένος. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να πούμε πως βοηθάει τη διαιτησία».