Ο Μαρτίνς απάντησε στους οπαδούς του Ολυμπιακού που φώναξαν ρυθμικά το όνομα του

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με ανάρτηση του, τους ευχαρίστησε για την στήριξη προς το πρόσωπο του! 

Ο Μαρτίνς απάντησε στους οπαδούς του Ολυμπιακού που φώναξαν ρυθμικά το όνομα του

Την επομένη που το όνομα του έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε, έμπρακτα, ότι εκτίμησε την κίνηση των υποστηρικτών της ομάδας του.

Έτσι μ' ανάρτηση του στο Ιnstagram τους ευχαρίστησε γράφοντας (στην μητρική του γλώσσα),

«Πάντα παρόντες. Ευχαριστώ για την στήριξη».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο με τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων» να φωνάζουν «Πέδρο Μάρτινς, οέ οέ οέ»!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος τεχνικός γίνεται αποδέκτης αποθεωτικών εκδηλώσεων από τους φίλους των Πειραιωτών, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή η στάση τους ήταν, προφανώς, ιδιαίτερα σημαντική, για εκείνον, αφού η ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν η απόδοση της δεν ήταν στα συνήθη, με εκείνον στον πάγκο, στάνταρ...

Αποκορύφωμα, αποτέλεσε, ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Champions League, από την Λουντογκόρετς κι η λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.