Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Η ενημέρωση των Αρκάδων για τα εισιτήρια

Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της Κυριακάτικης (26/9) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Η ενημέρωση των Αρκάδων για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης υπενθύμισε με ανακοίνωσή της πως στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας.

Όπως συνέβη με τον ΠΑΟΚ, έτσι και με τον Ολυμπιακό αλλά και κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (26/09, 16:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και για τους εντός έδρας αγώνες με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους».

Ολυμπιακός: Χωρίς τον κόσμο του σε Λαμία και Τρίπολη

Η Λαμία στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό, επίσης αποφάσισε να μην βγάλει εισιτήρια μεμονωμένα για φιλοξενούμενους οπαδούς (όχι μόνο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού) και δικαίωμα εισόδου είχαν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Το ίδιο καθεστώς θα ισχύσει και στην Τρίπολη, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης για τα εντός έδρας παιχνίδια του με τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα ανοίξει τις θύρες μόνο για τα διαρκείας.

Η απόφαση του Αστέρα Τρίπολης για τα εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους ούτε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν θα τεθούν προς διάθεση μεμονωμένα εισιτήρια.