Άρης - Παναθηναϊκός 1-0: Σεφτέ με Καμαρά ο Άρης (highlights)

Με γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 10', ο Άρης νίκησε τον Παναθηναϊκό και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Άρης - Παναθηναϊκός 1-0: Σεφτέ με Καμαρά ο Άρης (highlights)

Σε αναμέτρηση γεμάτη ένταση και πάθος στο Χαριλάου, ο Άρης ήταν αυτός που επικράτησε «στα σημεία» του Παναθηναϊκού (1-0). Πρώτο γκολ στη σεζόν, πρώτη νίκη στο ενεργητικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που αγωνιζόταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κατάφερε να σταθεί όρθια. Ο Γαλλομαυριτανός στράικερ Αμπουμπακάρ Καμαρά ήταν αυτός που έκανε την διαφορά, ξεκινώντας και ολοκληρώνοντας την φάση που έκρινε τη συνάντηση μόλις στο 10'.

Από την άλλη πλευρά, τις ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ είχε ο Ιωαννίδης, ο οποίος ωστόσο νικήθηκε σε όλες τις περιπτώσεις που βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ Κουέστα. Συνολικά λίγες εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες που αγωνίζονταν με άγχος και πίεση για να πάρουν την στοχευμένη νίκη, η οποία κατέληξε στους κίτρινους που αποθεώθηκαν από το πολυπληθές κοινό τους στο Χαριλάου.

Άρης - Παναθηναϊκός 1-0: Γκολ και οι καλύτερες φάσεις (vid)

ΤΟ ΓΚΟΛ
10’: Έπειτα από ελεύθερο του Διούδη, οι παίκτες του Άρη εκδήλωσαν άμεσα αντεπίθεση. Ο Καμαρά από τον άξονα άνοιξε αριστερά στον Μπερτόλιο που μπήκε στην περιοχή και την γύρισε εκ νέου στον Καμαρά ο οποίος πλάσαρε από τη μικρή περιοχή σε κενή εστία (1-0).

Η μικρογραφία

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Σκόρερ: 10' Καμαρά.
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Εντιαγέ, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Σούντγκρεν, Καμαρά, Χουάνκαρ, Πέρεθ.

Οι συνθέσεις
ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Τζέγκο, Σάσα (91' Ματίγια), Μαντσίνι, Μπερτόλιο (46’ Εντιαγέ), Γκάμα (71’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας (87' Λούντκβιστ), Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (61’ Μαουρίσιο), Χατζηγιοβάνης (72’ Καρλίτος), Βιγιαφάνιες (61’ Παλάσιος), Βιτάλ, Ιωαννίδης (87' Μακέντα).