Τικίνιο: «Έψαχνα το γκολ, με γέμισαν αυτοπεποίθηση οι συμπαίκτες μου» (vid)

Μετά τα δύο γκολ του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τικίνιο δήλωσε χαρούμενος που άνοιξε λογαριασμό με την φανέλα του Ολυμπιακού

Τικίνιο: «Έψαχνα το γκολ, με γέμισαν αυτοπεποίθηση οι συμπαίκτες μου» (vid)

Ο Τικίνιο χρίστηκε για πρώτη φορά σκόρερ με την φανέλα του Ολυμπιακού ύστερα από τα δύο γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1: Έδειξε τα δόντια του με γκολάρες

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στη NOVA πως τις προηγούμενες μέρες οι Πειραιώτες του έδειξαν εμπιστοσύνη κάτι που του έδωσε αυτοπεποίθηση.

Κριτική παικτών: Ξέσπασμα Τικίνιο, εξαιρετικός Κούντε

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα δύο γκολ που πέτυχε: «Νιώθω πολύ ευτυχισμένος, έψαχνα αυτά τα γκολ, ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω, όμως κυρίως είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Η νίκη θα μας δώσει ακόμα περισσότερη δυναμη και θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια στη διοργάνωση».

Για την αγκαλιά με τον άμεσο συνεργάτη του Πέδρο Μαρτίνς, Αντόνιο Ενρίκες: «Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με γέμισε αυτοπεποίθηση, μου έδειξε εμπιστοσύνη και μου είπε πως είναι σίγουρος πως μπορώ να βοηθήσει την ομάδα. Όχι μόνο ο Αντόνιο αλλά και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να νιώσω σιγουριά, όμως περισσότερο από όλους αυτός».

Για το αν θα είναι η… αεροπορία του Ολυμπιακού φέτος: «Είναι πολύ ευτυχισμένος με τα δύο γκολ που πέτυχα, αλλά κυριως για τα τέσσερα γκολ που έβαλε η ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, σημαντικό είναι να παρουσιάζει κάτι καλό η ομάδα. Ευχαριστώ το Θεό και τους φιλάθλους που ήταν εδώ μαζί μας».