Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-2: Πασχαλάκης και αστοχία έσωσαν την ομάδα του Λουτσέσκου (highlights)

Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο Αγρίνιο, έχασε πολλές ευκαιρίες ακόμη και για να πάρει τη νίκη αλλά ο ΠΑΟΚ φεύγει από την Αιτωλοακαρνανία με τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 2-1.  

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-2: Πασχαλάκης και αστοχία έσωσαν την ομάδα του Λουτσέσκου (highlights)

Ο Παναιτωλικός άξιζε τη νίκη αλλά στο τέλος δεν πήρε ούτε τον βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς πήραν τους τρεις βαθμούς αφού κέρδισαν 2-1 και έφτασαν τους έξι.

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Γκολ και φάσεις (vid)

Ο ΠΑΟΚ για ακόμη μια αγωνιστική δεν ήταν καλός αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη. Ο Παναιτωλικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, όχι μόνο έβγαλε αντίδραση αλλά σύμφωνα με την εικόνα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου άξιζε και τη νίκη. Είχε πολλές ευκαιρίες, ισοφάρισε και θα μπορούσε να κάνει και το 2-1 αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Θεσσαλονικείς έκαναν το 1-2 και έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης αφού στο τέλος, ο Πασχαλάκης έσωσε και πάλι την ομάδα του.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Ο Αναστασίου αποχώρησε διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία, λογομαχία με Λουτσέσκου

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Γήπεδο: Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1-2

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Σκόρερ: 59’ Ντίας - 32’ Μιτρίτσα, 80' Σίντκλεϊ

Κίτρινες: Κορνέλιους, Κούρτιτς, Μιτρίτσα, Φλόρες, Αουγκούστο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (4-3-3): Ροντρίγκεζ – Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους (85' Μάλης), Χουχούμης – Φλόρες (69’ Βαρόνε), Τσιγγάρας (85' Καρέλης), Ντίας – Ντουάρτε (81' Μπαρμπόσα), Μόρσεϊ (46’ Μεντόσα), Βέργος

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ – Σβαμπ (71’ Εσίτι), Κούρτιτς – Μουργκ (63’ Ζίβκοβιτς Α.), Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μιτρίτσα (63’ Μπίσεσβαρ) – Άκπομ (71’ Σφιντέρσκι)