Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική της Super League 1.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Ολυμπιακός που απόψε υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League 1. Η ομάδα του Πειραιά εκτός από τη νίκη θέλει και μία πειστική εμφάνιση που θα αλλάξει τη ψυχολογία της και το γενικότερο κλίμα.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" έχει νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα την εστία θα υπερασπιστεί ο Βατσλίκ με τον Ανδρούτσο να παίζει στο δεξί άκρο αντί του Καρμπόβνικ. Ο Ρεάμπτσιουκ θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα παιχνίδι βασικός, ενώ στο πλάι του Σισέ στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μπα αντί του Σωκράτη.

Στη μεσαία γραμμή ο Κούντε θα είναι ο παρτενέρ του Μπουχαλάκη με τον Μαντί να μένει εκτός. Ο Μασούρας με τον Ονιεκούρου θα παίξουν στα δύο άκρα της επίθεσης με τον Αγκιμπού να παίρνει τη θέση πίσω από τον επιθετικό, ο οποίος και σε αυτό το ματς θα είναι ο Τικίνιο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μασούρας, Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Τικίνιο.