Γιατί ο Μαρτίνς πιστεύει ότι ο Μασούρας θα αλλάξει τον Ολυμπιακό

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πως και πως την επιστροφή του Γιώργου Μασούρα και για συγκεκριμένους λόγους θεωρεί ότι θα αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού.

Γιατί ο Μαρτίνς πιστεύει ότι ο Μασούρας θα αλλάξει τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ξανά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον περιμένει πως και πως. Ο Έλληνας εξτρέμ έχει λείψει από την ομάδα του Πειραιά λόγω του τραυματισμού του και ο Πορτογάλος κόουτς θεωρεί πως η επιστροφή του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας του Ολυμπιακού.

Γιατί όμως ο κόουτς πιστεύει ότι ο Μασούρας θα βοηθήσει στην αλλαγή της εικόνας των πρωταθλητών Ελλάδας; Ο 27χρονος άσος είναι ένα παιδί που καταθέτει και τη ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο και τηρεί ευλαβικά την τακτική του προπονητή. Βγάζει μεγάλη ενέργεια στην επίθεση και έχει τον τρόπο να δημιουργεί φάσεις και να βρίσκεται σε θέση για γκολ.

Επιπλέον είναι από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχει το γκολ. Εκτός από τις επιθετικές του αρετές ο Μαρτίνς πιστεύει πως ο Μασούρας έχει ικανότητες να προσφέρει και στην αλλαγή της αμυντικής συμπεριφοράς των "ερυθρόλευκων". Δίνει πολλές βοήθειες στην άμυνα, έχει καλές επιστροφές και προσφέρει σημαντική κάλυψη στον μπακ.

Βέβαια θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι όλα αυτά δεν θα γίνουν δια μαγείας και ο Μασούρας θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό, διότι το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 19 Αυγούστου σε εκείνο το 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας.