Καμαρά: «Να συνεχίσω την σκληρή δουλειά» (vid)

Ο Αγκιμπού Καμαρά παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Καμαρά: «Να συνεχίσω την σκληρή δουλειά» (vid)

Τον Απόλλωνα Σμύρνης θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (22/9, 18:15) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ενόψει του αγώνα ο Αγκιμπού Καμαρά μίλησε στη NOVA για την προσωπική του απόδοση, αλλά και για την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα με την Λαμία: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη αλλά και ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς γιατί στο πρώτο παιχνίδι δεν τα καταφέραμε. Η πίεση ήταν μεγάλη αλλά στο τέλος κρατήσαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για την παρουσία του Ανδρέα Μπουχαλάκη στα αποδυτήρια της ομάδας και την ασίστ που του έδωσε: «Όλοι είμαστε ευτυχισμένοι για το πρώτο γκολ του στο πρωτάθλημα. Ήταν μία ωραία στιγμή. Τον είδα δίπλα μου και του έδωσα την μπάλα. Ο Ανδρέας κατάφερε να σκοράρει και να μας κάνει ευτυχισμένους γι' αυτό και γιορτάσαμε μαζί του».

Για την ανάδειξή του ως έναν από τους καλύτερους παίκτες της Γουινέας την περασμένη εβδομάδα: «Με έχει βοηθήσει ο Ολυμπιακός, ήδη από την πρώτη στιγμή που ήρθα έχω συμμετοχές με την εθνική Γουινέας και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα και αυτό θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη ξέρουμε καλά τον στόχο μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».