Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει λόγο για «έγκλημα»!

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ κάνουν λόγο για «έγκλημα» στο Ηράκλειο που δεν πρόκειται να περάσει έτσι, όπως λένε χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει λόγο για «έγκλημα»!

Αποφασισμένη να αντιδράσει είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με τον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι «το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

Όπως τονίζει στην επίσημη θέση της η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

Στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του Φωτιά, αλλά και με τις αποφάσεις του Σκουλά στο VAR.

ΑΕΚ: Πυρ και μανία με Σκουλά, θα ζητηθούν διευκρινίσεις από την ΚΕΔ

Στην ΑΕΚ λένε πως υπήρχε ζήτημα και με τον Νέιρα κι αν ο μέσος του ΟΦΗ ήταν σε θέση οφσάιντ. Η γραμμή του οφσάιντ και το αντίστοιχο replay δεν ήρθαν ποτέ στις οθόνες κι αυτό διότι απόφαση για το ποια replay θα παιχτούν στο συνδρομητικό κανάλι, παίρνει ο VAR, που στη προκειμένη περίπτωση ήταν ο Σκουλάς.

Βαρούχας: «Πέναλτι στον Ολυμπιακό, αυστηρή αποβολή Λιβάι Γκαρσία, επιθετικό φάουλ στον Βράνιες»

Η ΑΕΚ μίλησε και με την COSMOTE και με τους ανθρώπους της παραγωγής της μετάδοσης και πήρε την απάντηση ότι ουδέποτε από το VAR δόθηκε για την τηλεοπτική μετάδοση το οποιοδήποτε πλάνο με γραμμή σε έλεγχο φάσης από το VAR. Δηλαδή, ο Σκουλάς δεν έκρινε ότι πρέπει να δώσει κάποια φάση με γραμμή στον αέρα για να διευκρινιστεί τι και αν έχει ελεγχθεί.

Χαρτοπόλεμος με ΟΦΗ: «Μυθεύματα» και ΑΕΚ: «Δεν είδε τις μπουνιές στα επίσημα...»

Από την ΑΕΚ μάλιστα, αναρωτιούνται για το «αν όντως το VAR έλεγξε φάσεις και για το όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον αέρα για να δει όλη η Ελλάδα ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και ότι όλα είναι κανονικά».