ΑΕΚ: Πυρ και μανία με Σκουλά, θα ζητηθούν διευκρινίσεις από την ΚΕΔ

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με τη διαιτησία του αγώνα στο Ηράκλειο, στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Πάει στην ΚΕΔ

ΑΕΚ: Πυρ και μανία με Σκουλά, θα ζητηθούν διευκρινίσεις από την ΚΕΔ

Στην ΑΕΚ δίνουν συνέχεια στα παράπονα της Κυριακής (19/9) για τη διαιτησία στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν ότι θα απευθυνθούν στην ΚΕΔ, για να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο ο Σκουλάς δεν εμφάνισε στους τηλεοπτικούς δέκτες τις οριακές φάσεις.

ΟΦΗ - ΑΕΚ 3-3: Από 0-3, όρθιος στο «ροντέο» ο ΟΦΗ (highlights)

Στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του Φωτιά, αλλά και με τις αποφάσεις του Σκουλά στο VAR.

Βαρούχας: «Πέναλτι στον Ολυμπιακό, αυστηρή αποβολή Λιβάι Γκαρσία, επιθετικό φάουλ στον Βράνιες»

Στην ΑΕΚ λένε πως υπήρχε ζήτημα και με τον Νέιρα κι αν ο μέσος του ΟΦΗ ήταν σε θέση οφσάιντ. Η γραμμή του οφσάιντ και το αντίστοιχο replay δεν ήρθαν ποτέ στις οθόνες κι αυτό διότι απόφαση για το ποια replay θα παιχτούν στο συνδρομητικό κανάλι, παίρνει ο VAR, που στη προκειμένη περίπτωση ήταν ο Σκουλάς.

Χαρτοπόλεμος με ΟΦΗ: «Μυθεύματα» και ΑΕΚ: «Δεν είδε τις μπουνιές στα επίσημα...»

Η ΑΕΚ μίλησε και με την COSMOTE και με τους ανθρώπους της παραγωγής της μετάδοσης και πήρε την απάντηση ότι ουδέποτε από το VAR δόθηκε για την τηλεοπτική μετάδοση το οποιοδήποτε πλάνο με γραμμή σε έλεγχο φάσης από το VAR. Δηλαδή, ο Σκουλάς δεν έκρινε ότι πρέπει να δώσει κάποια φάση με γραμμή στον αέρα για να διευκρινιστεί τι και αν έχει ελεγχθεί.

ΟΦΗ - ΑΕΚ 3-3: Παράπονα από τη φιλοξενία - Καταγγελία για επίθεση

Από την ΑΕΚ μάλιστα, αναρωτιούνται για το «αν όντως το VAR έλεγξε φάσεις και για το όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον αέρα για να δει όλη η Ελλάδα ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και ότι όλα είναι κανονικά».

ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3: Μιλόγεβιτς: «Έχω παράπονα από τον διαιτητή, αλλά έπρεπε να νικήσουμε»