Ολυμπιακός: Η μοναξιά του Τικίνιο και η εξαιρετική Λαμία

Ο Τικίνιο έδωσε πολλές μάχες στη Λαμία, αλλά η μοναξιά του οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Η μοναξιά του Τικίνιο και η εξαιρετική Λαμία

Σε ένα κακό του βράδυ ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λαμία 2-1 και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πειραιά τα… χρειάστηκε στο "Αθανάσιος Διάκος" από την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Και πριν πούμε οτιδήποτε αξίζει να σταθούμε λίγο στη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει κάνει ένα εξαιρετικό ματς, έχει βάλει τη μπάλα κάτω και έχει παίξει ποδόσφαιρο.

Η άνοδος του Ονιεκούρου και οι δύο όψεις της διαχείρισης Μαρτίνς

Δεν φοβήθηκε τον Ολυμπιακό, δημιούργησε φάσεις, πίεσε και βγήκε μπροστά για να προκαλώντας την τύχη της για να πάρει κάτι καλό. Το ότι έμεινε με άδεια τα χέρια δεν σημαίνει κάτι για τη Λαμία, αλλά της έδειξε το δρόμο και για τα επόμενα ματς με τους άλλους μεγάλους.

Λαμία-Ολυμπιακός 1-2: Κριτική παικτών: Η δικαίωση του Σισέ και ο Αγκιμπού

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό τώρα, έχει καταλάβει και ο τελευταίος ότι η ομάδα έχει πρόβλημα. Και έχει θέμα στην αμυντική λειτουργία και στην άμυνα. Έχει θέμα στην ανάπτυξη, σε συνδυασμούς και αυτοματισμούς. Εν ολίγοις έχει αρκετή δουλειά ο Μαρτίνς για να μπαίνει στο γήπεδο η ομάδα του Πειραιά και να αρπάζει τον αντίπαλο από το λαιμό. Αυτή τη στιγμή δεν το κάνει και δεν μπορεί να το κάνει.

Η άνοδος του Ονιεκούρου και οι δύο όψεις της διαχείρισης Μαρτίνς

Και το πιο τρανό παράδειγμα είναι ο Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος έχει τρέξει πολύ, έχει πιέσει αρκετά, έχει βγει πολύ έξω από την περιοχή για να πάρει μπάλες, αλλά έτσι δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνος. Ο 30χρονος φορ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά για να σκοράρει πρέπει να φτάσει η μπάλα σε αυτόν.

Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Στην επανάληψη έχει δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο όταν είχαν πάρει τα πάνω τους οι Ονιεκούρου, Βαλμπουενά, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις. Η μοναξιά του Τικίνιο είναι αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.