Νιόπλιας: «Ο κόσμος μας έσπρωξε»

Στην ενέργεια και τη δύναμη που έδωσε ο κόσμος στάθηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας. 

Νιόπλιας: «Ο κόσμος μας έσπρωξε»

Ο ΟΦΗ πήρε έναν τεράστιο βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ (3-3) και χρειάστηκε να επιστρέψει από το 0-3 για να τα καταφέρει. Ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στην ενέργεια του κόσμου, ο οποίος τους ώθησε στην ανατροπή.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Αυτή είναι η έδρα και η καρδιά μας. Αν δεν είχαμε τον κόσμο όλα θα ήταν υποτονικά. Ο κόσμος μας έσπρωξε πάρα πολύ. Σε όλη τη διάρκεια δε μας αποδοκίμασε. Παλέψαμε μέχρι το τέλος, το πιστέψαμε. Ξέραμε ότι ήμασταν καλοί μεσοεπιθετικά. Αν θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας, πρέπει να βλέπουμε τέτοια ματς. Είναι κρίμα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βλέπουμε ότι οι μικρομεσαίες ομάδες μπορούν να βάλουν τα δύσκολα. Θα πρέπει να ιδρώσεις για να μας κερδίσεις. Λέμε ότι πολλές φορές στη Super League 2 θα πρέπει να παίξουν 36 ομάδες για να ανέβει μία. Εγώ μετά από 1-2 χρόνια θα φύγω. Πρώτα φτιάχνουμε και μετά θα φύγουμε από το ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν καλοί μέχρι το 78ο λεπτό. Παίξαμε με ενθουσιασμό. Μας βοήθησαν και οι αλλαγές και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

.