ΟΦΗ - ΑΕΚ 3-3: Από 0-3, όρθιος στο «ροντέο» ο ΟΦΗ (highlights)

Η ΑΕΚ που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 36', προηγήθηκε με 3-0 στο «Γεντί Κουλέ», αλλά ο ΟΦΗ με τρία γκολ έπειτα από το 78' πήρε την ισοπαλία (3-3) μέσα σε αποθέωση από τους οπαδούς του

ΟΦΗ - ΑΕΚ 3-3: Από 0-3, όρθιος στο «ροντέο» ο ΟΦΗ (highlights)

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο «Γεντί Κουλέ», στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ (3-3). Οι φιλοξενούμενοι που ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με 3-0 και παρά το γεγονός πως αγωνίζονρταν με παίκτη λιγότερο από το 36' (αποβολή του Λιβάι Γκαρσία), έμοιαζαν να ελέγχουν απόλυτα το ματς.

Οι Κρητικοί, ωστόσο, δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοσή τους, οι κιτρινόμαυροι οπισθοχώρησαν και μέσα σε ένα τέταρτο από το 78' μέχρι το 92' πέτυχαν τρία γκολ. Έτσι, πήραν ισοπαλία και στο δεύτερο ματς της σεζόν (είχε προηγηθεί το 0-0 στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη), μέσα σε αποθέωση από τους πολυπληθείς οπαδούς τους, που επέστρεψαν έπειτα από 1,5 χρόνο στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

ΟΦΗ - ΑΕΚ 3-3: Γκολ και φάσεις από τον αγώνα (vids)

ΤΑ ΓΚΟΛ
15’: Ο Αραούχο έκανε έξοχη κίνηση στον άξονα «αδειάζοντας» τον Διαμαντή και από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε με το αριστερό, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Επασί (0-1).
40’: Ο Σιμάνσκι μπήκε στην περιοχή από δεξιά και γύρισε προς το ύψος του πέναλτι, όπου ο Τσούμπερ άδειασε με μία κίνηση τον Βούρο και πλάσαρε με το αριστερό στη δεξιά γωνία (0-2).
65’: Ο Σάκχοφ έκλεψε τη μπάλα εκτός περιοχής του ΟΦΗ έδωσε στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος από δεξιά μέσα στην περιοχή εκτέλεσε με αριστερό βολέ για το 0-3.
78’: Ο Ουές εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Νέιρα στην πλάτη της άμυνας με κεφαλιά ψαράκι έστειλε τη μπάλα την αριστερή γωνία (1-3).
84’: Έπειτα από φάση διαρκείας, ο Νέιρα στα όρια της περιοχής σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στο κέντρο της εστίας του Στάνκοβιτς (2-3).
92’: Ο Ουές εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα «κόλλησε» στη μικρή περιοχή, όπου ο προωθημένος Πραξιτέλης Βούρος με σουτ πέτυχε το πρώτο γκολ στην καριέρα του και χάρισε την ισοπαλία στον ΟΦΗ (3-3).


Η μικρογραφία

ΟΦΗ-ΑΕΚ 3-3

Γήπεδο: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»
Σκόρερ: 78', 84' Νέιρα, 92' Βούρος-15' Αραούχο, 40' Τσούμπερ, 65' Ανσαριφάρντ.
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Κίτρινες: Λάμπρου, Βούρος, Νέιρα, Πασαλίδης.
Κόκκινη: Γκαρσία (36')

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (46’ Ουές), Κοροβέσης, Γκαγιέγκος, ΝτεΓκουζμάν, Νέιρα, Καμάου (46’ Ντουρμισάι), Λάμπρου (71' Γρίβας), Καστάνιος (59’ Φαν Ντούινεν).

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (89' Σβάρνας), Τσούμπερ (75' Μάνταλος), Γκαρσία, Άμραμπατ (63’ Σάκχοφ), Αραούχο (63’ Ανσαριφάρντ).