Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2: Γύρισε με αλλαγές του Αναστασίου, ακυρώθηκε γκολ του Στρούγγη (hls)

Ο Παναιτωλικός με τις αλλαγές του Γιάννη Αναστασίου (Βέργος 72', Ζέστεντ 90') έκανε την ανατροπή μέσα στο Περιστέρι και κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 44' με τον Στρούγγη, ο οποίος σκόραρε στο 96' αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2:  Γύρισε με αλλαγές του Αναστασίου, ακυρώθηκε γκολ του Στρούγγη (hls)

Ο Παναιτωλικός...δραπέτευσε από το Περιστέρι με τους τρεις βαθμούς της νίκης, κερδίζοντας με 2-1 τον Ατρόμητο.

Τεράστια νίκη για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος χρεώνεται φυσικά την επιτυχία των "καναρινιών". Ο κόουτς του Παναιτωλικού έριξε στη μάχη, Βέργο, Ζέστεντ οι οποίοι και γύρισαν το ματς με τα γκολ που πέτυχαν στο 72' και στο 90' αντίστοιχα, ενώ συμμετοχή στο δεύτερο τέρμα είχε και ο Ντουάρτε, ο οποίος είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός: Γκολ και καλύτερες φάσεις του αγώνα (vids)

Ο Ατρόμητος που ήταν απειλητικός στο πρώτο μέρος με τα στημένα του Μουνίθ, πήρε το προβάδισμα με τον Στρούγγη (κεφαλιά στο 44') ο οποίος και είχε περάσει στο ματς στη θέση του Χατζηισαΐα, ο οποίος τραυματίστηκε. Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος...κάθισε, οι αλλαγές του Λόπεθ όχι μόνο δεν βοήθησαν αλλά ο Μπεντινέλι στο 1-1 άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, δεχόμενο δύο κίτρινες κάρτες σε τέσσερα λεπτά (79', 84').

Παρ' όλα αυτά, ο Ατρόμητος αν και δέχθηκε το γκολ στο 90' και έπαιζε με παίκτη λιγότερο, στο φινάλε έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης (96') με τον Στρούγγη και πάλι αλλά το VAR δεν μέτρησε το τέρμα (οφ σάιντ) και έτσι στην τελευταία φάση του αγώνα, αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 44’ Στρούγγης - 72' Βέργος, 90' Ζέστεντ

Κόκκινη: 84' Μπεντινέλι (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Χουχούμης, Σάλομον

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας (16’ λ. τρ. Στρούγγης), Καστεγιάνο – Σάλομον, Ντένιτς – Καρτάλης (61' Πισάνο), Μουνίθ (81' Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (61' Μπεντινέλι) – Κουλούρης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκεζ – Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης (45’ Αντούνες) – Φλόρες, Βαρόνε (77' Ντουάρτε), Μόρσεϊ (78' Τσιγγάρας), Μεντόσα – Ντίαζ – Καρέλης