Ολυμπιακός: Τα «μπράβο» του Μαρτίνς και η προσοχή για Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για το πάθος τους και το πείσμα τους που τους οδήγησε στη νίκη με την Αντβέρπ, εφιστώντας όμως και την προσοχή τους ενόψει της Λαμίας (19/9, 20:30, LIVE στο fosonline.gr).

Ολυμπιακός: Τα «μπράβο» του Μαρτίνς και η προσοχή για Λαμία

Καίγεται για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει το σύνθημα στην προπόνηση του Σαββάτου (18/9) στον Ρέντη. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα με την Αντβέρπ και τους έδωσε συγχαρητήρια για το πάθος τους και το πείσμα τους που τους οδήγησε στη νίκη.

Άρεσε στον κόουτς ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν τα παράτησαν και κατάφεραν στο φινάλε να πάρουν τη νίκη επί της βελγικής ομάδας. Στη συνέχεια ο κόουτς έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στους παίκτες του πως ο αγώνας με τη Λαμία (19/9, 20:30, LIVE στο fosonline.gr) είναι ακόμα πιο σημαντικός από την αναμέτρηση με την Αντβέρπ.

Επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να βγάλουν αντίδραση στο γήπεδο ειδικά μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο. Ζήτησε προσοχή θεωρώντας ότι η Λαμία είναι μία ομάδα επικίνδυνη που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Είναι σημαντικό για τον κόουτς οι παίκτες του να εφαρμόσουν το πλάνο και να μπορέσουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.