Ολυμπιακός: Οι δρόμοι για τον αντί-Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά δεν θα παίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δύο δρόμους να ακολουθήσει για τον αντικαταστάτη του.

Ολυμπιακός: Οι δρόμοι για τον αντί-Εμβιλά

Η τύχη συνεχίζει να έχει γυρισμένη την πλάτη της στον Ολυμπιακό. Από τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων η ομάδα του Πειραιά ταλαιπωρείται από προβλήματα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει υποχρεωθεί να σχεδιάζει τα παιχνίδια χωρίς να έχει στη διάθεση του βασικά του στελέχη.

Έτσι θα γίνει και με τη Λαμία και πιθανότητα και για τα επόμενα ματς. Βέβαια αυτός είναι και ένας λόγος που ο Ολυμπιακός δημιούργησε μεγάλο ρόστερ με πολλές λύσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς μέσα από αυτό το ρόστερ καλείται να βρει λύσεις και να καλύψει ότι κενό δημιουργείται.

Ο κόουτς έχει προαναγγείλει έτσι κι αλλιώς ότι θα κάνει αλλαγές στον αγώνα με τη Λαμία. Είναι κάτι που το έχει στο μυαλό του για να ξεκουράσει και κάποιους ποδοσφαιριστές. Κάποιες από αυτές, όμως, θα είναι και αναγκαστικές. Ο Γιαν Εμβιλά δεν ταξίδεψε στη Φθιώτιδα και δεν είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ήταν κάτι γνωστό και αναμενόμενο, αφού ο Γάλλος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Αντβέρπ.

Ο πολύτιμος χαφ δίνει αγώνα δρόμου για να τεθεί όσο πιο άμεσα γίνεται στη διάθεση του προπονητή του, όμως οι προβλέψεις δεν ευοίωνες. Πως θα καλύψει το κενό του στην αναμέτρηση με τη Λαμία ο Μαρτίνς;

Οι δρόμοι είναι δύο για τον κόουτς, αλλά δεν έχει καταλήξει ποιον θα ακολουθήσει. Ο ένας να πάει σε μία διάταξη με 4-3-3 και να ξεκινήσει με Μπουχαλάκη, Καμαρά, Κούντε και ο άλλος να πάει σε διάταξη 4-2-3-1. Σε αυτή την περίπτωση ο Καμαρά είναι δεδομένος και οι άλλοι δύο διεκδικούν τη θέση με τον Καμερουνέζο να έχει περισσότερες πιθανότητες, διότι ο "Μπούχα" έχει και σερί παιχνίδια στα πόδια του.