Μιλόγεβιτς: «Καλό αποτέλεσμα με καλή απόδοση»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ τονίζοντας πως θα πρέπει η ομάδα του να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρει τη νίκη.

Μιλόγεβιτς: «Καλό αποτέλεσμα με καλή απόδοση»

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ μίλησε ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων", Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος κόουτς τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και να το συνδυάσει με νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Cosmote:

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του Ιωνικού. Με πιο «καθαρό» μυαλό τώρα, μέρες μετά, τι σας άρεσε και τι δεν σας άρεσε από την ομάδα;

«Σίγουρα υπήρχαν καλά πράγματα, όμως υπήρχαν και πράγματα, που, μέσα από τις προπονήσεις, πρέπει να βελτιώσουμε. Πιστεύω, ότι όσο περνάει ο καιρός, μέρα με τη μέρα, θα είμαστε καλύτεροι».

Την εικόνα στα πρώτα τριάντα λεπτά θα μπορούσατε να την αποδώσετε ίσως και στην λογική έλλειψη «χημείας», με δεδομένο ότι έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα;

«Δεν θα κρυφτώ. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε. Υπάρχουν, όμως, πολλοί νέοι παίκτες. Κάποιοι προέρχονταν από παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες, κάποιοι από τραυματισμούς, κάποιοι άλλοι ενσωματώθηκαν αργά. Μέρα με τη μέρα, όμως, θα γινόμαστε καλύτεροι. Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί, αλλά κοιτάμε να βελτιώσουμε και το παιχνίδι μας. Πρέπει να συνδέσουμε το αποτέλεσμα με την καλή ομαδική απόδοση. Θέλουμε καλή λειτουργία σε όλες τις γραμμές μας. Να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Όλα αυτά, βέβαια, θέλουν χρόνο. Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι στο ποδόσφαιρο χρόνος δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο το «σήμερα». Όμως, η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος τρόπος να διορθώσεις τα πράγματα».

Ένα σχόλιο για την τελευταία μεταγραφική προσθήκη της ΑΕΚ, τον Μιλάντ Μοχαμάντι;

«Η ΑΕΚ έχει κάνει πολλές και καλές μεταγραφές. Όλα αυτά τα παιδιά αξίζουν να φορούν τη φανέλα της. Θέλουν τον χρόνο τους, από την άλλη χρόνος δεν υπάρχει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βρούμε το συντομότερο δυνατόν. Δεν μιλάω ποτέ για συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά ο Μοχαμάντι ήταν ένας παίκτης που θέλαμε. Βρήκαμε την ευκαιρία να τον πάρουμε και το κάναμε. Τώρα θα δούμε τη δράση μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Μιλήσατε για τις πολλές ποιοτικές προσθήκες που έχει κάνει η ΑΕΚ. Με δεδομένο, ότι για την «Ένωση» υπάρχει ένα ματς μέσα στην εβδομάδα, καθώς δεν συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος, πώς σκοπεύετε να διαχειριστείτε το ρόστερ; Υπάρχουν, βέβαια, στα παιχνίδια πια και οι πέντε αλλαγές, που ίσως σας διευκολύνουν κάπως.

«Θα συμφωνήσω. Δεν θα μιλήσω για το παρελθόν. Για την ΑΕΚ το να μη συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σίγουρα δεν είναι καλό. Τα παιχνίδια, λοιπόν, θα είναι λιγότερα κι έχω ήδη μιλήσει με τους παίκτες γι’ αυτό. Είναι όλοι τους σημαντικές προσωπικότητες. Εμείς πρέπει να έχουμε καλό κλίμα. Το καταλαβαίνω: ένας καλός παίκτης, όταν δεν παίζει, το «κρατάει» μέσα του. Και μπορώ να σας πω, ότι αυτό σαν προπονητή με ικανοποιεί. Δεν θα ήθελα κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει όταν δεν παίζει. Από εκεί και πέρα, αυτό πρέπει να το βρούμε μόνοι μας. Ελπίζω ότι θα το καταλαβαίνουν. Είμαι πάντα ειλικρινής. Μου αρέσει να μιλάω με τους παίκτες. Ποτέ δεν λέω ψέματα. Έχω μάθει να μιλάω με τους παίκτες μου και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με αυτό».

Επόμενος αντίπαλος ο ΟΦΗ, ο οποίος ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», απέναντι στον Άρη.

«Ο ΟΦΗ διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή, τον Νίκο Νιόπλια, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Σίγουρα, παίζοντας στην έδρα του, έχει επιπλέον κίνητρο, λόγω των φιλάθλων στις εξέδρες. Ελπίζω να έχουμε κι εμείς γιατί είναι πολύ σημαντικοί και φάνηκε στο ματς με τον Ιωνικό πόσο τους χρειάζεται η ομάδα».