ΑΕΚ: Με Μάνταλο στο Ηράκλειο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (19/9) με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Στην αποστολή και ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος. Εκτός ο Γαλανόπουλος.

ΑΕΚ: Με Μάνταλο στο Ηράκλειο

Με τον Πέτρο Μάνταλο η αποστολή της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (19/09, 18:15). Εκτός ο Γαλανόπουλος.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής της Super League, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ο τεχνικός της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε τελικά στα πλάνα του τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ το διάστρεμμα που υπέστη στη προπόνηση της Παρασκευής (17/09) και προπονήθηκε το Σάββατο (18/09) σε κανονικούς ρυθμούς. Για αυτό είναι και στην αποστολή.

Από την άλλη, ο Κώστας Γαλανόπουλος (αλλαγή στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό στο ημίχρονο) ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης κι έτσι δεν βρίσκεται στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Οι Αντρέ Σιμόες (ο οποίος δεν είναι ακόμα στο 100% για να αγωνιστεί) και Ζίγκα Λάτσι είναι επίσης εκτός πλάνων.

Όσον αφορά τον Μιλάντ Μαχαμάντι, προπονήθηκε κανονικά αλλά είναι εκτός.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς