Φραγκούλης Φράγκος: «Βλέπουν την Τούμπα και λένε σε τι χωριό ήρθαμε»

Ο Φραγκούλης Φράγκος μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την Τούμπα και τον Ιβάν Σαββίδη.

Φραγκούλης Φράγκος: «Βλέπουν την Τούμπα και λένε σε τι χωριό ήρθαμε»

Ο Στρατηγός και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκε αναφορικά με τις δύο δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Γιβραλτάρ αλλά και την Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95.5:

«Τα είπε όλα σε μία φράση ο Ιβάν. Όταν υπάρχουν ηθικές αξίες και υπάρχει μία μεταφορά αξίας από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη είδαμε μία δήλωση ανθρωπιάς και γεμάτη συναίσθημα. Τα όσα ακούγονται για την υγεία του διαψεύστηκαν κατευθείαν μόλις εμφανίστηκε. Το όνειρο του ΠΑΟΚ είναι η Νέα Τούμπα και αν δεν γίνει η αλλαγή αυτή δεν θα αλλάξει επίπεδο. Έρχονται από τη FIFA, βλέπουν την Τούμπα και λένε σε τι χωριό ήρθαμε.

Τα όσα ακούγονται, βγήκαν επειδή δεν δόθηκαν οι απαραίτητες εγκρίσεις και από τη μία ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα χρέη του, θα πληρώσει την ανακαίνιση του Καυταντζογλείου και τη Νέα Τούμπα και λένε ότι είναι και ευνοημένος. Επίσης το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις του Άρη και του Ηρακλή που βιώνουν τα δικά τους προβλήματα και να ακούν υποσχέσεις.

Αφήνουν τον Σαββίδη εκτεθειμένο και υπάρχει ένα έλλειμμα στις δημόσιες σχέσεις αν και σέβομαι τους εργαζόμενους σε αυτή τη θέση, πρέπει να έχεις το θάρρος να μιλάς και να λες την αλήθεια στους ανωτέρους σου, να βγει και να του πει «πρόεδρε γίνεται αυτό και αυτό...».