Μοχαμαντί: «Χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ»

Ο Μιλαντ Μοχαμαντί ήρθε στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Μοχαμαντί: «Χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ»

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμαντί στην ΑΕΚ. Ο διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ-χαφ έφτασε σήμερα (15/9) το απόγευμα στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον σύλλογο.

O 27χρονος αναμένεται να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση», ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι επίσημες ανακοινώσεις από τον σύλλογο για την συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται αύριο (16/9).

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους δύο συμπατριώτες του, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Εχσάν Χατζισαφί, με τους οποίους θα είναι συμπαίκτης στον σύλλογο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Τα υπόλοιπα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε και να τα δούμε. Μιλήσαμε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Εχσάν Χατζισαφί πριν έρθω. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι με δύο αρχηγούς της εθνικής του Ιράν και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά.