ΟΦΗ: Τενοντίτιδα αχίλλειου τένοντα ο Μαρινάκης, διάστρεμμα ο Καμάου

Ο ακραίος μπακ του ΟΦΗ, Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Άρη, υποστεί τενοντίτιδα αχίλλειου τένοντα, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Διάστρεμμα ο Καμάου.  

ΟΦΗ: Τενοντίτιδα αχίλλειου τένοντα ο Μαρινάκης, διάστρεμμα ο Καμάου

Χωρίς τους Νίκο Μαρινάκη και Μπρους Καμάου, έγινε η προπόνηση του ΟΦΗ την Τρίτη (14/9).

Ο ακραίος μπακ Νίκος Μαρινάκης, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί τενοντίτιδα αχίλλειου τένοντα, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Δεν προλαβαίνει την ΑΕΚ αλλά απέφυγε τη μεγάλη ζημιά κι αυτό έχει σημασία. O Καμάου υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ

«Χωρίς τους Νίκο Μαρινάκη και Bruce Kamau, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο αμυντικός της ομάδας μας, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό (13/9) ματς με τον Άρη, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί τενοντίτιδα αχίλλειου τένοντα, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

O Bruce Kamau υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, άρχισε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, ενώ από το πρόγραμμά του απείχε ο Miguel Mellado, λόγω ίωσης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, μικρών σχέσεων, τελικό παιχνίδι και τρέξιμο.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (15/9), στις 10:00».