Στίβεν Τσούμπερ: «Σαν να βρίσκομαι σπίτι μου» (vid)

Ο Ελβετός εξτρέμ της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ με το...καλημέρα κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι δηλώσεις του στο κανάλι της ΠΑΕ για τη νίκη επί του Ιωνικού και τις αντιδράσεις του κόσμου.

Στίβεν Τσούμπερ: «Σαν να βρίσκομαι σπίτι μου» (vid)

Τον ενθουσιασμό του για το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ αλλά και για το θερμό καλωσόρισμα από τον κόσμο, εξέφρασε ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ, πέρασε ως αλλαγή στο 46’ στον αγώνα με τον Ιωνικό και μαζί με τον Μάνταλο, έδωσαν ώθηση στην ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για να φτάσει στο εύκολο 3-0 απέναντι στον Ιωνικό που έπαιζε βέβαια με δέκα παίκτες από το 33’ λόγω της αποβολής του Ρομαό.

ΑΕΚ - Ιωνικός 3-0: Λάμψη Τσούμπερ, ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, αλλά έμειναν με δέκα...(highlights)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 30χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής από τους φίλους της ΑΕΚ για την εξαιρετική του εμφάνιση και μιλώντας στην κάμερα της ΠΑΕ, τόνισε πως ένιωσε ένα πολύ ωραίο καλωσόρισμα σαν να βρίσκεται σπίτι του.

ΑΕΚ – Ιωνικός 3-0: Τσούμπερ: «Είχα ξεκινήσει για πλάκα αυτόν τον πανηγυρισμό» (vid)

«Φυσικά και νιώθω όμορφα. Το να σκοράρεις στο πρώτο σου παιχνίδι είναι πάντα καλό. Όμως, το να νικάς είναι πιο σημαντικό για εμένα. Και μπορώ να νιώσω ότι όλη η ομάδα έκανε μια σπουδαία εμφάνιση. Οπότε ας συνεχίσουμε… Ήταν ένα πολύ πολύ ωραίο συναίσθημα (η αντίδραση του κόσμου). Ένιωσα ότι ήταν ένα πολύ ωραίο καλωσόρισμα και ένιωσα αμέσως σαν να βρίσκομαι σπίτι μου», τόνισε ο Ελβετός άσος.