ΑΕΚ – Ιωνικός 3-0: Τσούμπερ: «Είχα ξεκινήσει για πλάκα αυτόν τον πανηγυρισμό» (vid)

Ο Ελβετός εξτρέμ της ΑΕΚ, Τσούμπερ αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του, στη δική του εμφάνιση αλλά και στον πανηγυρισμό του.

ΑΕΚ – Ιωνικός 3-0: Τσούμπερ: «Είχα ξεκινήσει για πλάκα αυτόν τον πανηγυρισμό» (vid)

Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ο Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ. «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και τη συνολική εικόνα. Όμως μου έκανε εντύπωση η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το γήπεδο αυτό είναι μεγάλο, όμως ένιωθες ότι αυτός ο κόσμος έχει πολύ μεγάλη καρδιά και στη δίνει. Όταν νιώθεις αυτή τη σύνδεση με τον κόσμο και ακούς να φωνάζει ο κόσμος το όνομά σου είναι όμορφο συναίσθημα», τόνισε ο Ελβετός ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Ιωνικός 3-0: Λάμψη Τσούμπερ, ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, αλλά έμειναν με δέκα...(highlights)

Για τον πανηγυρισμό του, που κρύβει το πρόσωπό του με τα χέρια του και πώς προέκυψε είπε ότι «το είχα ξεκινήσει πριν ένα χρόνο και είπα να το κρατήσω. Το είχα ξεκινήσει για πλάκα».

Μιλόγεβιτς: «Θέλαμε αυτή τη νίκη για… χίλιους λόγους»

Ρωτήθηκε για τις πρώτες εντυπώσεις από τη χώρα μας και απάντησε ο Ελβετός άσος, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα της ΑΕΚ: «Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πιο δύσκολες στιγμές από απόψε. Πήγαν καλά απόψε, αλλά θα έχουμε και δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να κρατήσω τον εαυτό μου σε ένα επίπεδο και να δείξω τα προσόντα που έχω».