Μιλόγεβιτς: «Θέλαμε αυτή τη νίκη για… χίλιους λόγους»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για την προσπάθειά τους και τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό

Μιλόγεβιτς: «Θέλαμε αυτή τη νίκη για… χίλιους λόγους»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εμφανίστηκε χαρούμενος από τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ιωνικού και στάθηκε ιδιαίτερα στην μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του μετά το τέλος του αγώνα

Αναλυτικά ο προπονητής της «Ένωσης» είπε στην Cosmote αμέσως μετά το ματς του ΟΑΚΑ:

«Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά στο παιχνίδι. Θέλαμε αυτή τη νίκη για… χίλιους λόγους. Αυτή η ενδεκάδα κι αυτοί που έπαιξαν μπορεί να μην έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί ποτέ. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις.

Έχουμε παίκτες με ποιότητα με πνεύμα νικητή. Προέρχονται από μεγάλες ομάδες. Έχουμε 24-25 ισάξιους παίκτες στην προπόνηση. Όποιον κι αν βάλετε δεν θα κάνατε λάθος. Με ευχαριστεί αυτό. Συνεχίζουμε δουλειά και ταπεινότητα. Είναι ωραίο όταν κερδίζεις, όμως υπάρχει και η επόμενη ημέρα».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και τον Τσούμπερ: «Δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες. Ήρθε προχθές ο Τσούμπερ. Με δυο προπονήσεις και «κούμπωσε». Έχουμε κι άλλους.

Τον Γέφτιτς για παράδειγμα. Υπάρχουν και οι τραυματίες που κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν γρήγορα και καλά. Να πω και ένα μπράβο στο ιατρικό τιμ. Χωρίς πολλά λόγια, ταπεινότητα και συνεχίζουμε τη δουλειά».