Παπαδόπουλος: «Τα καλύτερα έρχονται...»

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου Περιστερίου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, δήλωσε χαρούμενος για τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του από τον Ολυμπιακό

Παπαδόπουλος: «Τα καλύτερα έρχονται...»

Αναφορικά με την ισοπαλία που απέσπασε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ατρόμητος από τον Ολυμπιακό, ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου Κυριάκος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που φύγαμε με τον βαθμό από το Καραϊσκάκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τα καλύτερα έρχονται. Λίγο στην αρχή ήταν δύσκολο να συνεννοηθώ με τους παίκτες, μιλούσα και χθες με όλα τα παιδιά στο ξενοδοχείο και δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Ο προπονητής και ιη διοίκηση μου έδειξαν εμπιστοσύνη, μου είπαν ότι θέλουν να τους βοηθήσω. Και ο προπονητής μου είπε ότι ήθελε να παίξει και απ’ ό,τι φάνηκε, ήταν σωστή η επιλογή του.

Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε ως ίσος προς ίσον. Δώσαμε λίγο χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και θέλαμε να τους χτυπήσουμε στην κόντρα. Είχαμε και εμείς φάσεις. Είμαστε χαρούμενοι με τον βαθμό. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι υγιής, να κάνω παιχνίδια και να είμαι στην Εθνική. Σημαντικός ήταν ο τρόπος προσέγγισης των ανθρώπων του Ατρομήτου, τους ευχαριστώ και θα δίνω τα πάντα».

Για την Εθνική ο Παπαδόπουλος είπε: «Κατά την άποψή μου κάνει ένα καλό νέο ξεκίνημα, είμαστε αγαπημένοι όλοι, τα παιδιά είναι τέλεια. Ελπίζω να δοθεί χρόνος στον προπονητή και στους νέους παίκτες. Οι επιτυχίες θα έρθουν. Είμαστε μία οικογένεια, ο προπονητής εμπιστεύεται κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαστε πολύ αγαπημένοι και φαίνεται στο γήπεδο»..