Μαρτίνς: « Είχαμε νεύρα, επειδή ο διαιτητής επέτρεψε πολλές διακοπές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην τακτική του Ατρομήτου με τις συνεχείς διακοπές και στην ανοχή του διαιτητή Γκορτσίλα. Τι είπε για τον Ολυμπιακό μετά το 0-0.

Μαρτίνς: « Είχαμε νεύρα, επειδή ο διαιτητής επέτρεψε πολλές διακοπές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, στάθηκε στις πολλές διακοπές των Περιστεριωτών, αλλά και στο τι θα περιμένουν από τώρα και στο εξής οι φίλοι του Ολυμπιακού μετά τα… άχαστα που έχασε η ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0: Έχασε τα… άχαστα στο τέλος και το «πλήρωσε»!

Αναλυτικά:

Για τα νεύρα που έβγαλε ο ίδιος: «Τα νεύρα που είχαμε, προήλθαν από τις πολλές διακοπές που έγιναν στον αγώνα και τις επέτρεπε ο διαιτητής. Ο Ατρόμητος έβλεπε ότι τις επέτρεπε ο διαιτητής και συνέχισε να κάνει διακοπές. Όλα αυτά ήταν στα πλαίσια του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Βάσει της εικόνας μας είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Ο αντίπαλος δεν κατάφερε να μας απειλήσει καθόλου. Έκανε μόνο δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η επικράτησή μας στις ευκαιρίες ήταν ξεκάθαρη, αλλά μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Δεν έμπαινε η μπάλα μέσα. Ήμασταν πολύ κοντά στο γκολ και είναι κρίμα που δεν σκοράραμε».

Για το αν θα γίνει μεταγραφή ελεύθερου παίκτη: «Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ μου. Δεν μιλάω ποτέ για παίκτες που δεν είναι εδώ παρά μόνο για παίκτες που είναι στο ρόστερ μας».