Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (11/9) η προετοιμασία της Λαμίας για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου.

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο

Πρώτη αποστολή της σεζόν για τη Λαμία. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (11/9) ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (12/9) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Με μοναδική απουσία τον Ντάνι Μπεχαράνο πηγαίνει στον Βόλο η Λαμία για το ματς της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Βόλο την Κυριακή (12/9 - 18:15) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον τεχνικό της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλη Γρηγορίου να ανακοινώνει την αποστολή. Σε αυτήν δεν βρίσκεται μόνο ο Βολιβιανός μέσος Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος πάντως έχει μπει στον δρόμο της επιστροφής μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στα τέλη Ιουλίου.

Άλλα προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας της Λαμίας δεν υπάρχουν και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (11/9), έγινε λοιπόν γνωστή και η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (12/9): Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.