Ατρόμητος: Με Κυριάκο Παπαδόπουλο κόντρα στον Ολυμπιακό – Ντόπες από τον κόσμο!

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανακοινώθηκε την Πέμπτη (9/11) αλλά είναι στην αποστολή για τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό. Ντόπες από τον κόσμο στην προπόνηση.

Ατρόμητος: Με Κυριάκο Παπαδόπουλο κόντρα στον Ολυμπιακό – Ντόπες από τον κόσμο!

Την αποστολή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (12/9, 20:30) ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Σε αυτήν είναι κανονικά και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Η μπλε κάρτα του κεντρικού αμυντικού των Περιστεριωτών έφτασε κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει την προσπάθεια της νέας του ομάδας αλλά και να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό όπου και αγωνίστηκε πριν από χρόνια.

Να σημειωθεί ότι η προπόνηση του Ατρομήτου το Σάββατο (11/9) διεξήχθη παρουσία περίπου 250-300 οπαδών του, οι οποίοι τόνωσαν με ψυχολογικές ντόπες τους παίκτες της ομάδας τους ενόψει της νέας σεζόν και της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Διαθέσιμος τελικά ο Βατσλίκ. Έξω οι δύο Καμαρά και ο Μασούρας

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την πρεμιέρα της Super League Interwetten στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής μας, Άνχελ Λόπεθ, ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Φάληρο, την οποία στελεχώνουν οι:

Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Κανονικά στις επιλογές βρίσκεται και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, καθώς η μπλε κάρτα του τελευταίου μεταγραφικού μας αποκτήματος έφτασε έγκαιρα.

Λούκας Γκαλβάο και Χάρης Χαρίσης ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς και μαζί με τον Νίκο Αθανασίου που επίσης δεν έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, θα γυμναστούν το πρωί της Κυριακής με τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργο Πήδουλα».