Ιωνικός: Με Τσιγκρίνσκι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ιωνικός στον πρώτο του αγώνα στην επιστροφή του στη Super League, θα παίξει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στην αποστολή και ο Τσιγκρίνσκι.  

Ιωνικός: Με Τσιγκρίνσκι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ είναι στην αποστολή του Ιωνικού για τον αγώνα της Κυριακής (12/9) με αντίπαλο τους «κιτρινόμαυρους».

Ατομικό ακολούθησαν και το Σάββατο (11/9) οι Μπάσα και Κάνιας με συνέπεια να μην συμπεριληφθούν στην αποστολή του Ιωνικού για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ. Σε αντίθεση με τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα αναμετρηθεί με την πρώην ομάδα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Ο νεοφώτιστος Ιωνικός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Κυριακή (12/9 - 20:30) στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον τεχνικό της ομάδας τη Νίκαιας Δημήτρη Σπανό να μην έχει στη διάθεσή του τους Μπάσα, Κάνιας, οι οποίοι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση του Σαββάτου (11/9) και έτσι αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Φυσικά εκτός μένουν και οι Φουρλάνος, Μουστάκης. Ο πρώτος έβγαλε μέρος της προπόνησης και ο δεύτερος έκανε θεραπεία.

Την αποστολή του Ιωνικού απαρτίζουν οι Αναγνωστόπουλος, Χριστοδούλης, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Μπουένο, Ρομαό, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.